DIENSTEN

 

Het inzetten van betaalde krachten kan onder andere door het inzetten van een verenigingsmanager of een sportparkmanager. Hierbij komt het een en ander kijken om dit goed te laten functioneren. Het inzichtelijk maken van de wensen en het gezochte profiel, maar ook het moment dat iemand aan de slag gaat, heeft zowel de professional als het bestuur begeleiding en afstemming nodig. 

 

Om verenigingen te ondersteunen bij het professionaliseren, is kennis en kunde van belang. Op verschillende manieren kan ik bijdragen aan het vergroten van deze kennis op juridisch en organisatorisch vlak, door middel van opleidingen, trainingen en workshops.

 

Niet het wiel opnieuw uitvinden, maar van elkaar leren en kennis en kunde met elkaar delen. Op die manier zetten we sneller een stap vooruit en besparen we tijd. Via het platform van 'Clubnited' komt alles op 1 plek samen.

 

Verenigingen bundelen steeds vaker de krachten om uiteenlopende redenen. Dit kan door samen te werken, maar ook kan een fusie een optie zijn. Behalve met de formaliteiten krijgt u ook te maken met gevoeligheden en emoties. Dit vraagt om de juiste aanpak en goede communicatie.