Fleuren SportSupport, opgericht vanuit de passie voor Sport

 

Mijn naam is Maartje Fleuren en ik heb van jongs af aan al een passie voor sport.

 

Wie ben ik

Na al die jaren wil ik mijn kennis en ervaring graag delen, zowel op organisatorisch als op juridisch vlak. Ik kan van meerwaarde zijn voor verenigingen, bonden, gemeenten en bedrijven die een vraagstuk hebben binnen de sport.
Ik zou mijzelf omschrijven als iemand die eerlijk en recht door zee is. Ik houd altijd duidelijk het doel voor ogen, waarbij
samenwerken, verbinden en borgen altijd hoog in het vaandel staan. Niet het wiel opnieuw uitvinden, maar leren van elkaars kennis en kunde.

 

 

Vrijwilliger in de Sport


Zowel naast als op het veld heb ik veel uren doorgebracht. Naast het veld heb ik 20 jaar als vrijwilliger verschillende commissies/bestuursfuncties gedaan (jeugdbestuur, TC, sponsoring, exploitatie). Momenteel ben ik als vrijwilliger betrokken bij de jongste jeugd en de lustrumcommissie van HC Oranje-Rood. Tevens ben ik bestuurslid bij het Landelijk Netwerk voor Vrouwen in de Sport (LNVS). Ook draag ik mijn steentje bij aan het Sportakkoord van Eindhoven. 

 

Professional in de Sport


In 2006, na enkele jaren gewerkt te hebben als jurist, heb ik de stap gezet om als professional in de sportwereld te gaan werken. Hierbij is de rode draad dat ik mij bezig hou met het structureren van de organisatie van sportclubs, het adviseren van besturen en tevens met de (werk)processen binnen een vereniging. Alles gericht op het toekomstbestendig maken van de sport.